Marantz TT-15S1

TT-15S1

Lisää kuvia

Saatavuus: Varastossa

1 699,00 €
Marantz TT-15S1 on premium-sarjan audiofiilitasoinen vinyylisoitin, jossa on akryylista valmistetut runko ja levylautanen,hiilikuituäänivarsi sekä laadukas äänirasia.

Stabiilin rakenteen ja laadukkaan äänirasian ansiosta TT-15S1 vinyylisoittimen äänenlaatu on tarkka, tasapainoinen ja dynaaminen.

Audiofiilin valinta.

* Vaaditut tiedot

1 699,00 €

Yksityiskohdat

Analogiset puristit varokaa: TT-15S1 Premium-sarjan levynsoitin on täällä. Siinä on kova akryyli-hartsirunkorakenne kuten Premium-sarjassa muutenkin, 3 cm paksu raskas akryylilevy mustalla huovalla päällystettynä, tukevat akryylijalat, viimeisintä tekniikkaa olevat laakerit, jotka eliminoivat runkorakenteen tärinän lähes kokonaisuudessaan. Marantzin eksklusiivinen MM-järjestelmä tyylikkäässä eebenpuunmustassa rungossa on suoraan kytketty korkealuokkaiseen äänenyhdistäjään, jolloin signaalin vastus minimoidaan. Laitteen anodisoitu varsi on optimoitu toimimaan muun järjestelmän kanssa täydellisesti. ‘Ruuvipuristin’-järjestelmä takaa sen, että levy on paikallaan lautasella. Magneettinen luistonestojärjestelmä on kontaktivapaa ja eliminoi siten tarpeettoman neulan rasituksen. Lisäksi yhtenäinen silkonivyö takaa pyrinnän tarkkuuden. TT-15S1 edustaa viimeisintä lisää audiofiilin kodin äänijärjestelmään.

 

Motor: AC / DC o / -
Drive System: Belt / Direct o / -
Bearing: Ceramic / Metal o / -
Operation: Automatic / Manual - / o
Speed: 33-1/3 & 45 RPM o / o
Stylus (MM / MC) o / -
Stylus version Marantz Virtuoso Ebony
Belt: Rubber / Silicon - / o
Rated Output 3 mV / 1 kHz
Frequency Range 20 Hz - 20 kHz
S/N ratio 80 dB
Clever clamp o
Available colors: Black / White - / o
Maximum Dimensions (W x H x D) in mm 440 x 110 x 350
Weight in kg 8.9

Lisätiedot

Paino: 8.9000
Takuu 2 vuotta
Asennuspalvelu Meiltä myös suunnittelu- ja asennuspalvelu!
Syvyys: 350mm
Korkeus: 110mm
Leveys: 440mm